Debilní doba (2017)

Dokument z podcastového cyklu ČRo Radio Wave Zhasni. Připravil Roman Štětina. Zvukový design Dominik Gajarský. Uvádí Barbora Šichanová.

Premiéra 15. 3. 2017. K poslechu zde.

Pozn.: Co udělá těhotenství s erotickým nábojem ve vášnivém vztahu? Je potom ještě silnější, úplně jiný, nebo najednou vůbec žádný? Zhasni, zavři oči a nech se zavést do světa erotické touhy jedné mladé ženy.

Upozorňujeme, že obsah tohoto dílu může být nevhodný pro děti a mladistvé.

Lit.: anonym:  DEBILNÍ DOBA. In web Zhasni, 15. 3. 2017 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Co udělá těhotenství s erotickým nábojem ve vášnivém vztahu? Je potom ještě silnější, úplně jiný, nebo najednou vůbec žádný? Zhasni, zavři oči a nech se zavést do světa erotické touhy jedné mladé ženy.

„Pořád se tě ptám, jestli se něco děje, ale vždycky slyším akorát: nic. Mám pocit, že jsem tě něčím zklamala, že už tě nebaví se se mnou bavit a že už tě vůbec ničím nepřitahuju.“

Někdy je jednodušší napsat nepříjemnou skutečnost na papír, než ji říct milovanému člověku do očí. Intimní dopis partnerovi otvírá následující díl o tom, jak rodičovství zasáhlo do milostného vztahu dvou lidí. Zpočátku se spolu milovali skoro pořád. Nedokázali se jeden druhého nasytit a samotný sex pro ně byl intenzivnější a lepší než kdykoliv předtím s jinými partnery. Anna si najednou uvědomila, že chce mít dítě. Přestože se ji její přítel snažil nejdřív přesvědčit, aby šla na potrat, a všichni v jejím okolí jí říkali, že teď není ta správná doba, Anna se rozhodla si dítě nechat a byla šťastná. Její otevřenou zpověď zachytil režisér Roman Štětina a zvukovým designem opatřil Dominik Gajarský.“

Upozorňujeme, že obsah podcastové série Zhasni! může být nevhodný pro děti a mladistvé.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)