My dva a čas – Milan Hein a Martin Šimek (2019)

Milan Hein a Martin Šimek u Jana Čenského.

Natočeno 2019. Premiéra 10. 11. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.; 56 min.).

Lit.: Kuchyňová, Zdenka – Čenský, Jan: „Martinovy děti věděly, že táta začíná žít s mužem.“ Milan Hein a Martin Šimek u Jana Čenského. In web ČRo 2 Praha, 10. listopad 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: „Objevil jsem se v pořadu 13. komnata a Martin byl jedním z diváků, který mi napsal.“ Milan Hein přišel do studia Dvojky se svým partnerem Martinem Šimkem.

„Objevil jsem se v pořadu 13. komnata a Martin byl jedním z diváků, který mi napsal,“ popisuje Milan Hein v pořadu My dva a čas. „Začali jsme si dopisovat. On se mi svěřil, že žije se ženou a dvěma dcerami u Hodonína, ale cítí, že mu něco chybí.“

„Časem do toho vstoupila jeho žena, která dnes pracuje u mě v Divadle Ungelt. Napsala, že potřebují zjistit, jak na tom Martin je. A poslala ho do Prahy. Jsme spolu už 11 let. Je štěstí mít mladého a oddaného partnera.“

„Nejstarší Martinově dceři je sedmnáct let. Byl jsem zvědavý, jak mě představí svému klukovi. A ona řekla: To je otec číslo dvě,“ směje se Hein v pořadu Jana Čenského (…).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)