Johanka v Zapadáčiku 1/5 (Johanka v Zapadáčku, 2017)

Toňa Revajová. Četba na pokračování. Redakce Tereza Simanová. Hudební dramaturgie Katarína Bielčíková. Zvuk Ľubica Olšovská. Režie Rozália Vlasková.

Čte Zuzana Jurigová-Kapráliková.

Připravil Slovenský rozhlas v roce 2017 (5 x 30 min.). Premiéra 10.-14. 7. 2017 v cyklu Čítanie na pokračovanie pre deti (SRo 3 Rádio Devín, 10:30-11:00). Repríza 2. dílu 7. 8. 2017 (SRo Rádio Junior, 6:20 h).

Lit.: Vlasková, Rozália – Dianišková, Veronika: Týždeň v Ázii. Téma týždňa. In web SRo Rádio Junior, 26. 7. 2017 (článek). – Cit.: Po Európe, Amerike a Afrike sa tento týždeň vypravíme do Ázie.  Čo by bolo keby… sme stretli dinosaura? Tak znie názov ďalšej premiéry nášho programu pre celú rodinu. Tento týždeň sa prenesieme do prehistorických čias s paleontológom Martinom Vlačikym. A viete, kde sa to kedysi dinosaurami len tak hmýrilo? V Afrike. Tam ste s nami nakukli minulý týždeň. Program pripravila Veronika Dianišková a do dávnoveku nás budú sprevádzať aj príbehy Julesa Verna, v ktorých sa odvážna posádka vyberie až do stredu Zeme.

Ďalšou horúcou novinkou je príchod novej literárnej kamarátky do rozhlasového archívu. Volá sa Johanka a práve sa presťahovala do… ako to len povedať… Do Zapadáčika. To je ešte kúsok ďalej ako Zapadákov. Jej dobrodružstvá a dobrodružstvá jej nových spolužiakov, kamarátov, mamy a malého bračeka Samka vám rozpovie Zuzana Jurigová-Kapráliková. Krásnu knihu Johanka v Zapadáčiku napísala Toňa Revajová. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)