Perlorodky 1/10 (2017)

Jiří Stránský. Dobrodružný příběh třináctiletého Ivana, který se po útěku z dětského domova dostane do tajného oddílu vodních skautů. Připravil Dominik Mačas. Režie Jakub Doubrava.

Účinkuje Marek Mikulášek.

Nastudovala Plzeň v roce 2017 (10 x 20 min.). Premiéra 18.-22. 9. a 25.-29. 9. 2017 (ČRo 2 Praha, 20:04 h) v cyklu Čtení pro celou rodinu. Vydala Radiotéka, březen 2018 (MP3).

Pozn.: V deseti pokračováních budeme společně sledovat osudy malého Ivana, který se po útěku z dětského domova shodou náhod dostává mezi tajné vodní skauty. Tajné proto, že se příběh odehrává v 70. letech minulého století, kdy byl skauting zakázaný. Ivan nakonec po různých peripetiích nejen že nachází svou novou rodinu, ale poznává také sílu pevného přátelství, které nedokáže zdolat ani nepřízeň osudu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Ráda bych získala načteny román buďke stažení nebo na cd. Pro použití na hodinách čtení na prvním stupni. Je to možné? Nebo 10 kusů knih. Je to skvěle uděláno

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)