Za každou cenu 1/11? (2019)

Jan Flaška. Sbírka humoristických fejetonů autora, jehož původní ambicí bylo stát se mladým a nadějným, ale bohužel se mu povedlo zestárnout dříve, než něco vydal.Čte Halina Pawlowská.

Natočeno 2019. Premiéra 1. dílu 1. 6. 2019 v cyklu Pokračování za chvilku (ČRo 2 Praha, 12:05 h.).

Obsah: 1.  Mrtví přicházejí z Přerova – 2.  Myslíte to se mnou nejlépe – 3. Pravý fejeton na levačku – 4. Napiš, prosímtě, pár slov o sobě – 5. Život pod vlivem adrenalinu – 6.  Co jsem vám to vlastně chtěl? – 7. Obavy z obuvi. – 8. Hlubinná analýza ledničky (3:50) – 9. Chraňte svou poličku před UV zářením (3:49) -  10. Dobrý český domácí babiččin fejeton (3:11) -  11. O chlebíčcích a lidech (3:40)

Lit.: anonym: SERIÁL. Jan Flaška: Za každou cenu. In web ČRo 2 Praha, 11. červen 2019 (anotace). – Cit.: Sbírka humoristických fejetonů Jana Flašky, jehož původní ambicí bylo stát se mladým nadějným autorem, ale bohužel se mu povedlo zestárnout dříve, než něco vydal. Rád sdělí svůj názor prakticky na cokoli, ať už jde o školství, ženy, vteřinové lepidlo, Boha, igelit, tepláky nebo jaro. Zrnka autorovy moudrosti jsou prošpikována prvotřídním humorem.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)