Šťastná kniha 1/50 (2019)

Barbora Šťastná. „Mám všechno, co potřebuju ke štěstí. Ale když jsem se uviděla ve výloze zelinářství s igelitkou zařízlou do prstů, měla jsem uštvaný výraz, že svůj život nenávidím.“ Dramaturgie Ludvík Němec.  Režie Lukáš Kopecký.

Čte Jana Štvrtecká.

Natočeno 2019. Premiéra 1. dílu 20. 2. 2019 v cyklu Pokračování za chvilku (ČRo 2 Praha, 12:05 h.).

Obsah: 2. díl: Musíš to aspoň ochutnat – 3. díl: Jsme šťastni díky svým dětem nebo jim navzdory – 4. díl: V jakém věku jsme nejšťastnější I. – 5. díl: V jakém věku jsme nejšťastnější II. – 6. díl: V jakém věku jsme nejšťastnější III. – 7. díl: V jakém věku jsme nejšťastnější IV. – 8. díl: V životě mě trápila spousta věcí, z nichž většina se nikdy nestala I. – 9. díl: V životě mě trápila spousta věcí, z nichž většina se nikdy nestala II. – 10. díl: V životě mě trápila spousta věcí, z nichž většina se nikdy nestala III. – 11. díl: V životě mě trápila spousta věcí, z nichž většina se nikdy nestala IV. – 12. díl: Ráda bych konečně zjistila, co přesně jsou ty ženské zbraně II. – 13. díl: Ráda bych konečně zjistila, co přesně jsou ty ženské zbraně III. – 14. díl: V jakém věku jsme nejšťastnější V. – 15. díl: V životě mě trápila spousta věcí, z nichž většina se nikdy nestala V. – 16. díl: Většina lidí si o sobě myslí, že nejsou jako většina lidí I. – 17. díl: Většina lidí si o sobě myslí, že nejsou jako většina lidí II. – 18. díl: Většina lidí si o sobě myslí, že nejsou jako většina lidí III. – 19. díl: Většina lidí si o sobě myslí, že nejsou jako většina lidí IV. – 20. díl: Většina lidí si o sobě myslí, že nejsou jako většina lidí V. – 21. díl: Trapné radosti, za které se trochu stydím – 22. díl: To, o čem si myslím, že mi dělá radost – 23. díl: Proč mám tolik šatů, které si myslí, že pro ně nejsem I. – 24. díl: Nejjistějsí způsob jak něco nestihnout I. – 25. díl: Spánek je tím, čím dřív býval sex I. – 26. díl: Proč mám tolik šatů, které si myslí, že pro ně nejsem II. – 27. díl: Nejjistějsí způsob jak něco nestihnout II. – 28. díl: Spánek je tím, čím dřív býval sex II. – 29. díl: Proč mám tolik šatů, které si myslí, že pro ně nejsem III. – 30. díl: Nejjistějsí způsob jak něco nestihnout III. – 31. díl: Spánek je tím, čím dřív býval sex III. – 32. díl: Musíš to aspoň ochutnat – 33. díl: Nejjistější způsob jak něco nestihnout – 34. díl: Jsme šťastni díky svým dětem nebo jim navzdory – 35. díl: Pokud si za peníze nekoupíte štěstí, tak je asi neutrácíte – 36. díl: Nejjistější způsob jak něco nestihnout – 37. díl: Spánek je tím čím dřív býval sex II. – 38. díl: Můj muž na mě promluví i dvakrát za večer, když mám štěstí – 39. díl: Můj muž na mě promluví i dvakrát za večer, když mám štěstí – 40. díl: Musíš to aspoň ochutnat II. – 41. díl: Musíš to aspoň ochutnat IV. -42. díl: Dnešek není horší než zítřek III. – 43. díl: Dnešek není horší než zítřek IV. – 44. díl: Spánek je tím čím dřív býval sex IV. (3:56) – 45. díl: Spánek je tím čím dřív býval sex V. (4:13) – 46. díl: Pokud si za peníze nekoupíte štěstí tak je asi neutrácíte I. (3:58).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)