Přechodné období 1/6 (2024)

Veronika Bálková. Četba na pokračování. Připravila Kristýna Kodrlová. Zvuk Jonáš Rosůlek. Zvuková spolupráce Stanislav Abrahám. Režie Izabela Schenková.

Čte Jana Stryková.

Natočeno 2024. Webová premiéra všech 6 dílu 16. 9. 2024 (ČRo Rádio Wave, 1 díl cca 30 min.) v cyklu Audioknihy Radia Wave.

Lit.: Sladká, Michaela: Veronika Bálková: Přechodné období. Lovestory i detektivka inspirovaná skutečnými událostmi. In web ČRo Radio Wave, 16. září 2024 (článek). – Cit.: Vydejte se s mladou ženou Kateřinou do jihočeských lesů pátrat po tom, kdo líčí na dravce otrávené návnady. Svěží knižní debut Veroniky Bálkové v podání herečky Jany Strykové poslouchejte audioknihu do 13. října. Pořad obsahuje expresivní výrazy a není vhodný pro děti. Původní dílo bylo zkráceno.

Kateřina se k babičce do vesničky Borkov přijela tak trochu uklidit. Potřebuje si toho spoustu promyslet a vzpamatovat se z tátovy smrti a rozhodnout se, co dál se svým životem. Hned na začátku příběhu ale nachází v lese otráveného orla a připlete se do pátrání po někom, kdo návnadu v lese nechal. Román s detektivními prvky se odehrává na cestě mezi lesem a vsí, mezi vsí a městem, v čase mezi ztrátou a novým začátkem. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)