Prezidentské kolority na festivalu v Karlových Varech (2022)

Martina Vacková. Glosa.

Natočeno 2022. Premiéra 14. 7. 2022 (ČRo Plus, 4 min.) v cyklu Glosa Plus.

Lit.: Vacková, Martina: Martina Vacková: Prezidentské kolority na festivalu v Karlových Varech. In web ČRo Plus, 14. červenec 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Tak už to skončilo, ten největší filmový svátek v Česku, kam každý milovník filmu každoročně vyjíždí a na co si vyhradí pár dní nebo trochu větší pár dní volna. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech.

Letos se vrátil do svých kolejí a do svého tradičního termínu. A soudě zvenčí, ty koleje už měl natolik dobře vyjeté, že návrat do nich zaklapl velice snadno. Zas tam bylo spousta lidí, sice méně než v předcovidových letech, ale zase ne o tolik, aby nad tím někdo koumal, co se děje.

Zase tam někteří obcházeli filmové sály a snažili se na poslední chvíli dostat do vyprodaného kina. Letos navíc kina obcházející návštěvníky obcházeli hledači podpisů různých prezidentských kandidátů, kteří se sjeli do Karlových Varů. Pochopitelně přijeli tam, kde se něco děje, a že ve Varech se první prázdninový týden tedy dělo dost.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)