Kokršova dobrodružství 1/7 (2017)

Hana Primusová. Původní pohádkový seriál o černém pejskovi s bílou náprsenkou a plandavýma ušima a jeho kamarádech. Dramaturgie Lenka Veverková. Režie Izabela Schenková.

Účinkuje Jaroslav Plesl.

Natočeno 2017. Premiéra 12.-18. 6. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:45 h). Repríza 1. – 7. 7. 2019 (ČRo 2 Praha, 19:00 h).

Obsah: 1. Co bylo, bylo. - 2. Probouzení sněženek. – 3. Hlídání ptáků. – 4. Ženský hlas. – 5.  Most k prázdninám. – 6. Bouřka s ozvěnou. – 7. Návrat sněhuláka.

Pozn.: Johanka a Filip zažijí různá dobrodružství s veselým psíkem, kterého nejvíc baví vylizovat kastrol, stopovat, hlídat ptáky nebo přecházet duhový most.

Johanka a Filip si vždycky přáli psa, se kterým by mohli podnikat různé výlety nebo ho aspoň občas podrbat za ušima. Rodiče jim ho nechtěli pořídit, ale Kokrš se jim prostě připletl do cesty a nikomu nepatřil. Odteď je to však Kokrš Novák!  Také vám rodiče nechtějí pořídit pejska? Sourozenci Johanka a Filip na tom byli stejně, dokud se jednoho dne neobjevil Kokrš. Kde se vzal, tu se vzal, najednou stál na ulici a nikomu nepatřil. Děti ho vzaly domů a jejich rodiče si ho oblíbili tak, že už zůstal. (anotace ČRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)