Podivné trampoty Bochánkovic dynastie 1/7 (2024)

Markéta Nekolová. Původní pohádkový seriál o jedné královské rodině napsala Markéta Nekolová. Účinkuje Jitka Smutná. Dramaturgie Renata Venclová. Režie Zuzana Burianová.

Natočeno 2024. Premiéra 26. 2. – 3. 3. 2024 (ČRo 2 Praha, 19:50 h.).

Obsah: 1. A byla svatba – 2. Kdo to zkazil, může to napravit. – 3. Pramínek vlasů -  4. To bylo o chlup.  – 5. Když všechno, tak všechno. – 6. Taková maličkost. – 7. Cililink.

Lit.: anonym: Podivné trampoty Bochánkovic dynastie. I královské rodiny řeší výchovné problémy.  In web ČRo Radio Junior, 28. únor 2024 (článek). – Cit.: Když se zamilovanému královskému páru narodí děti, začnou jim starosti. Sudička totiž každému z jejich potomků přičaruje nějakou špatnou vlastnost. A co teď? Dozvíte se v pohádkovém seriálu.

Když si král Rudovous Bochánek IV. bral za ženu milovanou princeznu Zlatovlásku, všichni čekali, že nastane to pravé pohádkové „žili šťastně až do smrti“. Jenže trampoty se nevyhýbají ani královským rodinám.

Manželům se brzy narodí tři malé princezny a jeden princ, ale ani s jedním to doma nebude jednoduché. Čarodějná kmotřička Eufrosína dá totiž každému dítěti do vínku nějakou pořádně špatnou vlastnost. Jak si s tím nadělením král s královnou poradí? (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)