Ponuka RND a divadla Semafor (Nabídka RND a divadla Semafor, 1978)

Stanislav Štepka. Zábavný pořad pražského divadla Semafor a slovenského Radošinského naivného divadla. Odpovědná redaktorka Eva Brogyányiová. Mistři zvuku Ľuboš Klásek, Ivan Kulašík. Režie Mikuláš Bugár.

Moderuje Milan Markovič. Účinkují Katarína Kolníková, Gita Povodová, Mária Daubnerová, Jozef Vičan, Stanislav Štepka.

Natočeno 1978. Repríza únor 2018 (Rádio Pyramída, 37 min.).

Pozn.: Na Rádiu Pyramída sa prenesieme do roku 1978 a vypočujeme si spoločný zábavný program pražského divadla Semafor a slovenského Radošinského naivného divadla. Herci a speváci z týchto dvoch populárnych divadiel sa stretli na verejnej nahrávke Slovenského rozhlasu a predviedli divákom v hľadisku i poslucháčom pri rádioprijímačoch to najlepšie zo svojho repertoáru.

Semafor ponúkol populárne kabaretné pesničky a Radošinci ukážky zo Štepkových divadelných hier. Jeho originály štýl, sebairónia, vtip a nevšedný zmysel pre humor sa naplno prejavil aj v hre Človečina v monológu Babičky, v podaní nezabudnuteľnej Kataríny Kolníkovej. Aj ďalší účinkujúci vás určite pobavia: Gita Povodová v úlohe matky a Mária Daubnerová v úlohe dcéry v hre Človečina. Jozef Vičan si zahrá Ficka v hre Alžbeta Hrozná a Stanislav Štepka sa zaskvie v hre Jánošík. Program režíroval Mikuláš Bugár a moderoval Milan Markovič. (rtvs.sk)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)