Moravský rok 2012 – Kuchyně jesenických hor (2012)

Připravil Michal Bureš. Redakce Miroslav Kobza. Hudba A. M. Úlet (Místa, Draci z papíru, Ryba odjinud,  Teplé koláče, Kadeřnice, Džbán, Na jedné lodi,  Jestli Boh dá, Kosmoblue). Zvukový mistr Jiří Vavrda. Vysílací technik Tomáš Přidal. Produkční Jindřiška Zornová a Hana Vingrálková. Spolupráce na pořadu Jan Adamec. Režie Michal Bureš.

Moderuje Zora Ježková,  Aleš Spurný a Miroslav Kobza.

Připravil ČRo Olomouc v roce 2012. Premiéra 29. 9. 2012 (ČRo Brno/Olomouc/Ostrava, 10:05 – 12:00 h.; živé vysílání).

Pozn.: Až na vrchol majestátního 1491,3 metrů vysokého Pradědu vás zavedeme v dalším přímém přenosu, který pro vás připravují a vysílají Český rozhlas Brno, Olomouc a Ostrava. Letos v něm objevujeme nejrozličnější chutě a vůně Moravy a Slezska. Tentokrát si vezmeme na mušku tradiční kuchyni jesenických hor, která se už druhým rokem dočkala i svého gastronomického festivalu. Hosty Zory Ježkové budou kuchaři, nimrodi i specialisté na sladko-slané kombinace. Krom toho vás s Alešem Spurným zavedeme do Velkých Losin, na Dlouhé Stráně nebo třeba do Priessnitzových lázní v Jeseníku. Hrát a zpívat bude skupina A. M. Úlet. Chybět nebude ani posluchačská soutěž. Režii má Michal Bureš. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)