Silvestr 2013 v ČRo České Budějovice (2013)

Silvestr 2013 na stanici ČRo České Budějovice. Tvůrci nezjištěni.

Připravil ČRo České Budějovice v roce 2013. Premiéra 31. 12. 2013 (ČRo České Budějovice).

Obsah:

1. Silvestr u Ivanky Deváté
Ivanka Devátá, herečka a autorka humorných fejetonů, sype veselé příhody jak z rukávu. Proto se setkání s ní právě dnes – v poslední den roku 2013 – moc šikne. Těšíte se? Těšte se! A pokud si snad při poslechu sem tam nevěřícně řeknete „tak to už je moc, tohle si vymyslela“, tak vězte, že nevymyslela. To je prostě Ivanka Devátá. Ostatně víte co teď po všech svých složitých životních peripetiích a nepovedených manželstvích sama o sobě říká ? „Všichni věří, že jsem ze železa, že všechno zvládnu. A smutná skutečnost? Zvládnu!“ Zveme vás na Silvestr u Ivanky Deváté.

Vysílal ČRo České Budějovice v úterý 31.12.2013 v 8:30 h.; 27 min.

2. Silvestrovské střípky
Také se rádi vracíte k věcem, co se povedly? I když se povedli třeba už hodně dávno a aktéři onoho povedení už dávno nejsou mezi námi? Je to vlastně princip mnoha filmů pro pamětníky a my si jeden takový rozhlasový připomeneme na Silvestra. Ve střípcích z archivu se zatřpytí rozhlasový redaktor Jaroslav Klíma a rovnocenným partnerem mu v rozhovoru bude Boris Jachnin, novinář a filmový historik. Oba už na Pravdě Boží, oba ale skvělí, zábavní, oba pro vás na Silvestra v 9 ráno, stejně jako v roce 1999, kdy ale bylo všechno jinak. Mudrovat budou o všem, o čem se jen mudrovat dá. Tak si to 31.prosince nezapomeňte ráno v devět poslechnout.
Vysílal ČRo České Budějovice v úterý 31.12.2013, 9:03 h.; 57 min.

3. Hlasatel(ky) v akci
Odpolední zábava s hlasateli a hlasatelkami Československé televize. Hovoří Saskia Burešová, Marie Thomsová a Alexandr Hemala.

Vysílal ČRo České Budějovice v úterý 31.12.2013 v 13:05 h.; 50 min.

4. O rok starší, ale s úsměvem
Navštívíme hereckou šatnu Jihočeského divadla v Českých Budějovicích a poslechneme si vyprávění hereček. Hovoří Jaroslava Červenková, Bibione Šimonová, Věra Hlaváčková a Lenka Krčková.
Vysílal ČRo České Budějovice v úterý 31.12.2013 v 18:30 h.; 57 min.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)