Můj život po životě (2014)

Michal_Viewegh_Muj_zivot_po_zivoteMichal Viewegh. Audiokniha.

Čte Saša Rašilov, hovoří Martin Reiner.

Natočeno 21. 3. 2014 (studio MI 91). Vydal Supraphon 18. 4. 2014 (3 CD, SU 6165-2).

Pozn.:  Dne 8. 12. 2012 nečekaně praskla Michalovi Vieweghovi, jednomu z nejčtenějších českých spisovatelů, aorta. Po úspěšných pokusech o oživení se zcela dezorientovaný Michal znovu pomalu začal učit mluvit a vnímat svět. Kolaps krátkodobé paměti byl takový, že se lidé ze spisovatelova nejbližšího okolí obávali nevratného poškození jeho intelektuálních schopností.
Přesto se, čtyři měsíce po operaci, dává znovu do psaní a vychází tak, jako většinou v předchozích dílech, z vlastních zkušeností a zážitků. Psaní je součástí terapie, sledujeme, jak se spisovatel velmi bolestně vrací do života. Absolutní autenticita jeho prožitků ohromuje. Viewegh odhaluje všechny své pocity a jeho sdělení je nakažlivě hojivé. Pomáhá nejen sobě, ale i čtenáři. V našem případě posluchači, jemuž sděluje Michalův text Saša Rašilov, interpret osvědčený již na Vieweghových Pohádkách pro unavené rodiče.

Autor bestsellerů popisuje svůj bolestný návrat do života! (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)