Dědečku, ještě vyprávěj (2014)

LDědečku, ještě vyprávějadislav Špaček. Nezkrácená audiokniha. Zvuk Dominik Budil. Odpovědná redaktorka Karolina Srncová. Illustrations Jana Fernandes, 2014. Zvuk Dominik Budil. Odpovědná redaktorka Karolina Srncová. Grafická úprava obalu pro CD Martin Urbánek. Režie Petr Mančal.

Čte autor.

Natočeno 2014. Vydala Mladá Fronta a Tympanum 24. 11. 2014 (1 CD mp3, celkem 1 h 40 min). PVolné pokračování úspěšné audioknihy pro děti Dědečku, vyprávěj.

Pozn.: Malá Viktorka naslouchá pohádkám a příběhům, které ji učí základům etikety a pomáhají jí utvářet si pohled na svět kolem sebe. S dědečkem prožívá různé příhody společné dětem jejího věku a učí se, jak se zachovat v různých situacích, které život přináší. (anotace)

Ladislav Špaček (1949)

Původní profesí pedagog. Vystudoval Pedagogickou fakultu v Ostravě, později Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Na katedře českého a slovenského jazyka FF UK učil historický vývoj spisovné češtiny. Od roku 1990 pracoval v Československé televizi jako vedoucí domácího zpravodajství a zároveň byl parlamentním zpravodajem a moderátorem pořadu Události, komentáře. V letech 1992 až 2003 mluvčí prezidenta republiky Václava Havla a ředitel Tiskového odboru Kanceláře prezidenta republiky. Během svého působení na Pražském hradě navštívil spolu s prezidentem Havlem přes padesát zemí světa a absolvoval stovky společenských událostí na nejrůznějších úrovních. Je spoluautorem a protagonistou televizního seriálu Etiketa, autorem knih EtiketaVelká kniha etikety a Slon v porcelánu aneb jak se neztratit v labyrintu etikety. Pravidelně publikuje v médiích a pořádá přednášky o mediální komunikaci a etiketě pro vrcholové manažery a politiky. 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)