Neobyčejná noc : Vánoční muzikál pro děti (1999)

Gertrud Schmalenbachová. Vánoční dětský muzikál o malé Katce, která chce zjistit, jak to s tím „Ježíškem“ je doopravdy. Muzikál s názvem „Neobyčejná noc“ (Die Sonderbare Nacht). Překlad  z němčiny Pavel Mareš.  Úprava textů Maria Křepelková. Hudba Hella Heizmannová, aranžmá Dirk Schmalenbach. Hudební základy převzaty od Musikverlag Klaus Gerth. Zvuková režie a mix Martin Jílek. Hudební režie Mgr. Libor Mathauser. Režie  Mária Křepelková.

Osoby a obsazení: vypravěč (Alexej Pyško),  dáma (Blanka Bohdanová), Katka (Kateřina Babíčková), učitelka (Martina Hudečková), otec (Otakar Brousek II.), matka (Hana Středová), foukač (Zdeněk Maryška), muž (Otakar Brousek II.), děvče (Pavla Brožová), zákaznice (Hana Středová), starší žena (Simona Stašová). Spoluúčinkuje dětský soubor „Klauníci“, řídí Manuela Jungová.

Česká verze natočena ve studiu Professional Sound v Praze v srpnu 1999 (1 CD).  © Musikverlag Klaus Gerth, D-6334 Asslar a © Rosa 1999 v licenci Musikverlag Klaus Gerth.

Obrázek

Obsah (písně): Zdál se mi krásný sen , sólo: Kateřina Babíčková – Vánoce se blíží (text: Wilhelm Hey 1789-1854, česky Pavel Mareš, nápěv lidový) – Sestoupil z nebe anděl, sólo: Alena Pláničková – Nikde místo už nemají, sólo: Vít Kubias (Josef), Noemi Štěpánová (Maria) – Vůl a osel, sólo: Romana Hochmanová – Nemějte strach, sólo: Lucie Prokšová – Děťátko v jeslích, sólo: Romana Hochmanová (pastýřka) – Gloria! Sláva na výsostech Bohu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)