Vetřelec – Probuzení (2016)

Tim Lebbon. Nový sci-fi příběh odehrávající se mezi filmy Vetřelec a Vetřelci.

Čte Pavel Rímský.

Natočeno 2016. Vydal Baronet v roce 2016 (1 CD).

Pozn.: Hluboký vesmír… Tajemné, neprobádané místo, skrývající netušené záhady a nepředstavitelná nebezpečí. Lidstvo v tom gigantickém oceánu se houževnatě snaží prozkoumat jeho mystéria a pochopit jeho zákonitosti.

37 let poté, co Ellen Ripleyová, třetí důstojnice obchodní nákladní lodi Nostromo, svedla svou vítěznou bitvu s krvelačným mimozemským organismem a ponořila se do hyperspánku, pořád pluje nekonečným vesmírem. Není to ale náhoda, co jí postaví do cesty těžební loď Marion, a není to záchrana, co ji čeká po probuzení. Naopak, její nejtemnější noční můry jako by se probudily spolu s ní…


Pavel Rímský (1949)
Po studiích na JAMU získal angažmá v divadle v Hradci Králové, později vystupoval v divadle Dílna 24, které bylo trnem v oku tehdejšímu režimu. Účinkoval v mnoha oblastních i pražských divadlech, například v Činoherním studiu v Ústí nad Labem, Městských divadlech pražských, Realistickém divadle (dnešní Švandovo divadlo) i v Divadle v Dlouhé. Od roku 1997 je členem souboru Divadla na Vinohradech. Filmoví diváci jej znají z rolí ve filmech Colette, Zemský ráj to napohled, Hanele či Učitel tance, ale i z televizních filmů a seriálů jako Četnické humoresky, Dobrodružství kriminalistiky nebo Ulice. Díky svému charakteristickému hlasu se uplatnil také v dabingu (např. major Sidney Theodore Freedman v seriálu M*A*S*H).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)