Zdochnuté srdce (Zdechlé srdce, 2017)

Eli Elias. Kompletní audiokniha. Vtipná sebereflexe dnešní generace od anonymního slovenského autora píšícího pod pseudonymem Eli Elias.

Čte Zuzana Fialová.

Natočeno 2017. Vydal Wisteria Books v roce 2017 (MP3, celková délka 5 hodin 9 minut).

Pozn.: Bestseller, který po prvním vydání obsadil na několik týdnů první příčky žebříčků prodejnosti. Sarkastická a mimořádně vtipná sebereflexe dnešní generace rozvedených skoro čtyřicátníků, kteří začínají od znova, jenomže se zdechnutými srdci a dětmi na krku. Nejlepší přátelé, největší nepřátelé, úžasní milenci, exhumované staré lásky, bizarní situace, šílená rodina, castingová agentura a snobské chalupářské imprese v prostředí bohapustého venkova a jeho prapodivných obyvatel. Tuto knihu si poslechnete za jeden večer a budete se smát a plakat zároveň. V současnosti se podle románu připravuje film.

Eli Elias
Neví se, jestli je to muž nebo žena, ale šušká se, že jde o známou osobnost ze světa slovenského šoubyznysu. Stejně jako Matkin se i Eli Elias nejprve objevil v internetovém časopise inZine.

Zuzana Fialová
Kompletní nezkrácenou verzi knihy s chutí předčítá herečka Zuzana Fialová. Absolvovala herectví na VŠMU, je členkou SND a spolupracuje i s pražským činoherním souborem. Kromě filmů (Medvídek, Obsluhoval jsem anglického krále, Lidice a další) účinkovala v různých televizních seriálech (Kriminálka Staré mesto, Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade a další). Vyučuje herectví na VŠMU. Žije v Bratislavě a má syna Dávida.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)