Žena z kajuty č. 10 (2017)

Audiokniha Žena z kajuty č. 10  - autor Ruth Ware   - interpret Simona PostlerováRuth Ware. Kompletní audiokniha. Detektivní příběh o záhadném zločinu bez oběti, ke kterému mělo dojít během plavby na luxusní jachtě.  Režie a hudba Jakub Tabery. Mistr zvuku Jan Kacián. Překlad Věra Klásková.

Čte Simona Postlerová.

Natočeno 2017. Vydala Audiotéka, říjen 2017 (MP3, celková délka 10 hodin 41 minut).

Pozn.:  JAK MOHLO DOJÍT K VRAŽDĚ,
KDYŽ NIKDE NENÍ TĚLO?  JAK MŮŽE NĚKDO BÝT PODEZŘELÝ,  KDYŽ NEDOŠLO KE ZLOČINU? JAK MOHLA ŽENA Z KAJUTY Č. 10 ZMIZET, KDYŽ JI V KAJUTĚ NIKDO NEVIDĚL?NEEXISTUJE ZLOČIN BEZ OBĚTI…Novinářka Lo Blacklocková píše hlavně do cestovatelských časopisů, a právě dostala životní šanci: má se vydat na luxusní plavbu po norských fjordech, a to s nejvybranější společností. Okružní plavba na soukromé jachtě Polární záře se z elegantní pohádky plné večeří ve velkém stylu a noblesních kajut, změní v noční můru. Lo v šeru zahlédne, že někdo spáchal vraždu. Ale kdo? Nikdo kromě ní incident neviděl a nikdo z hostů nechybí. Co se vůbec stalo? Něco je tu velice špatně…
Román, který připomíná vrcholné dílo Agathy Christie, je plný překvapení a zvláštních, nepříjemných odhalení.

Ruth Ware

Ruth Ware vyrostla v Sussexu na jižním pobřeží Anglie. Po dokončení manchesterské univerzity cestovala a načas zakotvila třeba v Paříži. Vystřídala pestrou škálu zaměstnání. Pracovala jako servírka, prodavačka knih, lektorka angličtiny a tisková mluvčí. V současné době žije s manželem a dvěma dětmi v severním Londýně.Simona Postlerová
Simona Postlerová je dcerou Alexandra Postlera st., herce a režiséra, a Jany Postlerové, jazykové poradkyně. Po gymnáziu absolvovala studia herectví na DAMU a již během studia hostovala v Národním divadle, kde v roce 1987 získala stálé angažmá. Od roku 1992 je členkou Divadla Na Vinohradech. Příležitost získala také v divadle Ungelt a v Karlínském divadle. Hrála v mnoha televizních seriálech a inscenacích a věnuje se také dabingu a načítání audioknih. Herectvím se zabývá i bratr Alexandr. S manželem Zdeňkem Hráškem, kytaristou, má dvě děti – dceru Janu Magdalenu a syna Damiána.Audiokniha vyšla ve spolupráci s nakladatelstvím LEDA.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)