Jak prohrát maraton (2017)

Joel Cohen. Netradiční průvodce životem běžce, jehož autorem je scénárista seriálu Simpsonovi. Překlad Anna Kudrnová. Režie, hudba a mistr zvuku Miloš Vrána.

Čte David Novotný.

Natočeno 2017. Vydala Bookmedia, Audiotéka, listopad 2017 (MP3 ke stažení, celková délka 4 hodiny 2 minuty).

Pozn.:  V této knize provází autor Joel Cohen čtenáře na těžké cestě budoucího maratonce. Krok po kroku tak svého čtenáře promění z lenocha v lenocha, který uběhne maraton. Autor svým osobitým způsobem a vtipně kombinuje běžecké tipy, příběhy, ilustrace i grafy, kde rozebírá utrpení člověka, který se donutí běhat.
Jako váš sarkastický osobní průvodce vás seznámí se všemi aspekty běhání – od odřenin přes nejlepší dobu k běhu až po mučírnu zvanou maratonské expo. Tato příručka vám ukáže, že nemusíte být zrovna sportovec tělem i duší, abyste dokázal úspěšně přežít maraton.
Všechny informace v této knize autor vypráví z první ruky. Sám se totiž trénoval na New Yorkský maraton.

Joel Cohen
Joel Cohen se narodil v Kanadě a živí se psaním scénářů pro Saturday Night Live, Suddenly Susan a seriál Simpsonovi, který mu vynesl ocenění Emmy. I jeho starší bratr pro seriál Simpsonovi napsal také jednu epizodu, ta otevírala jeho třetí řadu. Joel Cohen se narodil v Calgary a vystudoval univerzitu v Albertě. Za své studium získal titul bakaláře věd.
Mimo práci na seriálu napsal také knihu Jak prohrát maraton, která se téměř okamžitě stala bestsellerem.

David Novotný
David Novotný se narodil v Brandýse nad Labem, ale studovat obor herectví odešel na Státní konzervatoř v Praze. Nyní jej můžeme vídat na prknech Dejvického divadla, kde je v angažmá již od roku 1998. Mimo divadelní prkna je David Novotný i televizní herec. Zahrál si ve skvělých filmech jako třeba Jedna ruka netleská, Tmavomodrý svět nebo Non plus ultras. Aktivně se také věnuje dabingu a namlouvání audioknih.

Alternativní název: Jak prohrát maratón

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)