Ukaž, co děláš! (2018)

Audiokniha Ukaž, co děláš!  - autor Austin Kleon   - interpret Ondřej Halámek

Austin Kleon. Deset způsobů, jak sdílet svou kreativitu a nechat se objevit. Audiokniha kompletní.  Překlad Jan P. Martínek.

Čte Ondřej Halámek.

Natočeno 2018. Vydal  Jan Melvil Publishing, únor 2018 (MP3, celkem 117 min.).
Pozn.: Nahrávka další motivační knihy od autora úspěšného titulu Kraď jako umělec.
Byl-li bestseller Kraď jako umělec o vypůjčování si vlivu druhých, tato knížka učí, jak ovlivňovat druhé, aby si půjčovali od vás.UKAŽ, CO DĚLÁŠ! cupuje destruktivní mýtus o osamělém géniovi. Ukazuje umělcům a tvůrcům všeho druhu, spisovatelům i tvůrčím podnikatelům, jak se zapojit do nového prostředí sdíleného talentu. Je o tom, jak pomoci druhým, aby nás našli, o tom, že můžeme být doslova objeveni, je o využívání internetu místo ztrácení času networkingem.Klíčem je proces, nikoli produkt. Sdílejte něco malého každý den (ale nezměňte se v lidský spam). Uchovejte si mysl amatéra – jeho možnosti jsou neomezené. Buďte spojka, učitel, otevřený uzel. Nekřečkujte.

Obsah:
Deset nových principů, které vás naučí, že musíte být otevření, štědří a stateční – umělci, od nichž budou krást jiní umělci.

1. Nemusíš být génius
2. Mysli na proces, nikoli na výsledek
3. Sdílej něco malého každý den
4. Pootevři svůj šuplík kuriozit
5. Vyprávěj dobré příběhy
6. Uč, co umíš
7. Nezměň se v lidský spam
8. Nauč se přijímat rány
9. Zaprodej se
10. Vydrž

Austin Kleon
Austin Kleon je spisovatel, který kreslí. Je autorem bestselleru Kraď jako umělec a poezie tvořené z novinových výstřižků Newspaper Blackout. Často hovoří o kreativitě v digitálním věku pro TEDx, The Economist a další. Jeho práce jsou uveřejňovány v časopisech jako New York Times, The Wall Street Journal a v televizních a rozhlasových pořadech. Žije v Austinu v Texasu a online na austinkleon.com.

„Austin Kleon je jedním z nejbystřejších nových mozků kreativního světa. Kniha Ukaž, co děláš! demonstruje proč. Pomocí jednoduchých, ale hlubokých vhledů a spousty svých úžasných obrázků zavrhuje staré stereotypy kreativního života a říká na rovinu, jaká je skutečnost.“
– Daniel H. Pink, autor knihy Prodávat je lidské

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)