Jak chutná Mozart aneb Tři minuty k nalezení štěstí (2017)

Richard Pachman. Autorské čtení. Hudba Richard Pachman. Výběr textu, produkce a režie Jindřiška Nováková.  Záznam zvuku, střih, mixáž a mastering Tomáš Gsöllhofer.

Natočeno ve zvukovém studiu DAMU v Praze, v září 2017 včetně živé nahrávky hudebních motivů na klavír. Vydalo AudioStory s.r.o. v koprodukci s Richardem Pachmanem a R.P. Music, s.r.o.

Pozn.: Sedmá kniha skladatele a spisovatele Richarda Pachmana, která poprvé vychází zároveň jako audiokniha, představuje povídky a zamyšlení o cestě k harmonii a ke štěstí. Autor se zamýšlí nad řadou duchovních i životních témat, jako jsou například ohleduplnost, nutnost neodkládat věci na „až jednou“, úcta k přírodě, setkávání jako obohacení našich životů, radost z obyčejných maličkostí i z každého dne, zdravá sebeláska, vliv strachu na náš život atd.
Prostřednictvím krátkých příběhů ze svého života i ze života kolem a rovněž formou citátů svých myšlenek kterými každá kapitola končí, předkládá autor inspiraci, jak nacházet harmonickou cestu životem, jak otevírat své srdce lásce, radosti i novým setkáním.

Současně vychází i klasická, tištěná kniha v pevné vazbě v rozšířené textové podobě. S poděkováním městu Olomouc věnováno Elišce, Jozefíně, Věrce, Pavlovi a památce táty Františka.

Obsah:   1. Jak chutná Mozart? 12:12 – 2. Mlčeti zlato 10:12 – 3. Klíče a strach 7:06 – 4. Velčice 8:05 – 5. Bezdomovec 4:57 – 6. Samota není osamění 5:41 – 7. Láska jako komunikační prostředek 6:33 -  8. Benátky 4:15  – 9. Strom a pes 5:18.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)