Temná věž VII – Temná věž (2018)

Audiokniha Temná věž  - autor Stephen King   - interpret Libor TeršStephen King. Kompletní audiokniha. Překlad Linda Bartošková.

Čte Libor Terš.

Natočeno 2018. Vydala Audiotéka, Bookmedia, říjen 2018 (MP3 ke stažení).

Temná věž #7

Pozn.:  Vy jste ti zachmuření, cílevědomí jedinci, kteří nikdy neuvěří, že radost spočívá spíš v cestě než v cíli, bez ohledu na to, kolikrát vám to již bylo dokázáno.  Závěr neuvěřitelné knižní série Stephena Kinga patří k jednomu z rozsáhlejších děl celé Temné věže. Susannah/Mia se chystá porodit nástupce Karmínového krále Mordreda Deschaina, zatímco Jake, Ochu a otec Callahan se chystali rozprášit upíří hostinu. A to jsou pouze první stránky překážek, které Rolandova ka-tet musí překonat. Šokující a napínavý příběh po několika letech končí příchodem k Temné věži. Co tam Roland najde?

STEPHEN KING:
Pokud mluvíme o Stephenu Kingovi, musíme o něm hovořit jako o jednom z nejproduktivnějších, čtenářsky nejúspěšnějších a neprodávanějších spisovatelů a grafomanů moderní doby. Vydal již před 70 titulů (některé pod pseudonymem Richard Bachman). Specializuje se na horory a řada jeho knih a povídek byla zfilmována. Mezi jeho nejslavnější díla patří knihy Carrie, To, Mrtvá zóna, série Temná věž a Prokletí Salemu. Na jeho dílech jsou postaveny například snímky Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle. Pochází z Portlandu v Maine a povídá se, že právě on svou knihou To, rozšířil fobii z klaunů – coulrofobii.

LIBOR TERŠ:
Libora Terše můžete znát spíše než podle fotky, podle jeho typicky zabarvenému hlasu. Dabingu se věnuje celý život a za svou kariéru nadaboval desítky postav seriálů i filmů. Mezi ty nejznámější patří například Dr. James Wilson ze seriálu Dr. House, detektiv Frank Tripp ze seriálu Kriminálka Miami. Můžete jej slyšet i v mnoha hollywoodských filmech, ke kterým patří Batman: Návrat Temného rytíře, Jak vycvičit draka, Armagedon nebo Madagaskar. Audiotéce propůjčil svůj hlas k načtení série Temné věže Stephena Kinga.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)