Všechny krásné lži (2019)

Audiokniha Všechny krásné lži  - autor Peter Swanson   - interpret Zbigniew KalinaPeter Swanson. Kompletní audiokniha.

Čte Zbigniew Kalina.

Natočeno 2019. Vydala Audiotéka v roce 2019 (MP3, celková délka 10 hodin 38 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Všechny krásné lži přináší znepokojivý příběh s temnými postavami, které překračují veškeré hranice, a přitom bez úhony žijí ve svém světě.

Není zvláštní, že šílení lidé vždy naleznou jeden druhého?

Harry Ackerson se zmítá mezi smutkem ze smrti vlastního otce a zvláštními událostmi, které se okolo něj dějí. Zemřel jeho otec Bill opravdu jen náhodou? Harry nachází další a další střípky, které ho přivádějí k myšlence, že život Billa byl mnohem nejasnější, než si kdy dokázal představit. Do všeho se podivně zaplétá jeho nevlastní matka Alice a její vztahy z minulosti. Co když kus viny leží na každém?

PETER SWANSON
Peter Swanson debutoval románem „The Girl with a Clock for a Heart“ a pokračoval dalšími třemi thrillery. „Na zabití“ získalo cenu New England Society Book Award. „Všechny krásné lži“ jsou jeho nejnovějším románem. Jeho knihy byly přeloženy do více než 30 světových jazyků a sklízí ohlasy napříč zeměmi. Fanoušci jeho díla vychvalují slovy jako působivé, poutavé, fascinující nebo znepokojivé. Peter žije se svou ženou a kočkou v USA ve státě Massachusetts a chystá pro své čtenáře další romány.

ZBIGNIEW KALINA
I přes své čistě polsky znějící jméno je tento talentovaný herec ostravským rodákem, který po dokončení gymnázia vystudoval herectví se zaměřením na muzikál. Jeho první angažmá bylo v Těšínském divadle a od roku 2012 je stálým členem Městských divadel pražských. Nyní bydlí v Praze a je držitelem Ceny Thálie a Ceny Českého divadla.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)