Vytváření hojnosti (2017)

Deepak Chopra. Kompletní audiokniha. Z anglického originálu Creating Affluence vydaného nakladatelstvím Amber-Allen Publishing přeložil Zdeněk Haštaba.  Režie, zvuk a střih Ondřej Jirásek. Hudba Jan Šikl. Mastering Dana Bajeneza. Produkce Vladimíra Jirásková. Úprava obalu pro CD Jan Mottl. Odpovědná redaktorka Karolina Srncová.

Čte Aleš Zbořil.

Natočeno v Recording Studiu Škroupova Brno v roce 2017. Vydalo Tympanum, červen 2017 (1 CD MP3, 82 min.).

Pozn.: Vytvořte si tolik bohatství, kolik si vaše srdce přeje. Hojnost je zážitek, ve kterém jsou naše potřeby naplněny a naše touhy spontánně vyplněny. Vnímáme radost, zdraví, štěstí a vitalitu v každém momentu své existence. Jak jich dosáhnout? Zásady vyjádřené v této audioknize se primárně vztahují k vytvoření neomezeného hmotného bohatostí, ale lze je aplikovat na kteroukoli oblast. Deepak Chopra úspěšněspojil to nejlepší z východního a západního myšlení se starobylou moudrostí a moderní vědou. Jeho průkopnické přednášky a publikovaná díla z něj učinily světového odborníka v medicíně mysli – těla a na poli vědomí.

Deepak Chopra (1946)

je americký lékař a spisovatel, původem z Indie. Po studiích medicíny odešel v roce 1968 do USA, kde nejprve učil na univerzitách v Bostonu a věnoval se lékařské praxi endokrinologa. V 80. letech se začal zajímat o ajurvédu a techniku transcendentální meditace (TM) a posléze se stal zakládajícím prezidentem Americké asociace ájurvédské medicíny. Dnes je Deepak Chopra světovou autoritou v oblasti výživy, zdravého životního stylu a osobního rozvoje. Napsal více než 75 knih, které byly přeloženy do 35 jazyků, a jejichž celosvětový náklad přesáhl 20 milionů výtisků. Tympanum dosud vydalo jeho audioknihy Vytváření hojnosti a Sedm duchovních zákonů úspěchu.

Aleš Zbořil (1968)

Po studiích herectví na brněnské JAMU absolvoval půlroční stáž na francouzské Ecole Florent. Poté působil jako rozhlasový moderátor (Rádio Brno, později rádio Krokodýl) a v současnosti je nejvíce známý jako moderátor televizních soutěží (Očko bere, Telekvíz, Ypsilon, Rexeso a především AZ-kvíz). Věnuje se také dabingu (mluví např. Sashu Mitchella v seriálu Dallas) a režii, namlouvá televizní a rozhlasové komentáře, je lektorem seminářů komunikace, rétoriky a prezentačních dovedností. Od roku 1994 je ženatý, má dceru a syna.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)