Evoluce – Věž zajatců (2019)

Audiokniha Evoluce – Věž zajatců  - autor Thomas Thiemeyer   - interpret Marek HolýThomas Thiemeyer. Kompletní audiokniha. Druhý díl oblíbené fantasy série. Překlad Eva Pátková. Režie Miloš Vrána.

Čte Marek Holý.

Natočeno 2019. Vydala Audiotéka, Bookmedia v roce 2019 (MP3 ke stažení, celková délka 8 hodin 15 minut). Ukázka k poslechu zde.

Série: Evoluce #2

Pozn.: Když Lucie a její přátelé po vyčerpávající cestě dorazí do města posledních přeživších, brzy zjistí, že zde nenajdou odpovědi, které celou dobu tak usilovně hledali. Lidstvo se místo vpřed posunulo ve vývoji zpátky do hlubokého středověku. Když se mladí lidé při čtení ze zakázané posvátné knihy dozví, že nejsou jediní cestovatelé časem, musí z pevnosti okamžitě utéct. Mají jasný cíl. Přežít cestu skrz zemi plnou obřích mimozemských Squidů, nepřátelských zvířat, přejet poušť a nalézt místo vybudované ostatními cestovateli časem.

THOMAS THIEMEYER
Narodil se roku 1963. Studoval geologii a geografii, pak se osamostatnil a vydal se na dráhu spisovatele a ilustrátora. Jeho příběhy pokračují v tradici klasických dobrodružných románů a jejich námětem často bývá objevování zaniklých kultur a ohrožení záhadnými mocnostmi. Mnoho z nich bylo přeloženo do více než třinácti jazyků. Spisovatel žije se svou rodinou ve Stuttgartu.

MAREK HOLÝ
Brněnský herec, který právě v Brně vystudoval konzervatoř. Před studiem JAMU dal přednost angažmá v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Odtud jeho cesta pokračovala do Prahy, kde se stal členem hereckého souboru Divadla na Vinohradech. Je držitelem Ceny Thálie za rok 2013 za titulní roli v muzikálu Zorro. V televizi se objevuje zřídka, například v pohádkách Sedmero krkavců nebo Kočičí princezna. Věnuje se hodně dabingu a načítání audioknih.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)