Vrať drakovi, co je jeho (2020)

Ilka Pacovská. Kompletní audiokniha. Hudba Ondřej Morcinek.

Čte Margit Vinklárková.

Natočeno 2020. Vydalo Čti mi!, březen 2020 (MP3, celková délka 14 hod. 44 min.). Ukázka k poslechu zde.

Série  Sedmý smysl #4

Pozn.: Nová existence kouzelnéno džina znamená pro Hanku a její přátele smrtelné ohrožení. Pomůže úkryt pod hladinou mezi sirénami?

Ilka Pacovská od roku 1954 žila v Kralupech nad Vltavou. Po studiu na knihovnické škole pracovala v knihovnách, archivech a později jako grafická redaktorka v televizních časopisech, kde s oblibou vytvářela koutky pro děti s luštěním, říkankami nebo i pohádkami. Je vdaná a bydlí v Praze. Po narození staršího syna přibyla do její rodiny trojčata. V současné době se raduje z devíti vnoučat a odešla do důchodu. Příběhy ze světa, kde většina obyvatel má i sedmý smysl – schopnost používat magii – začala psát až v době, kdy její dospívající děti opustily domov a založily si vlastní rodiny. Zpočátku své knihy zveřejňovala zdarma na internetu, kde měly nečekaně příznivý ohlas. Původně měla série končit čtvrtým dílem, ale vždy se objevil důvod, proč psát dál. V roce 2018 vyšel poslední desátý díl její fantasy série Sedmý smysl.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)