Mrtví kráčí po zemi (2020)

Audiokniha Mrtví kráčí po zemi  - autor Martin Štefko   - interpret Martin ČevoraMartin Štefko. Kompletní audiokniha. Fantasy příběh.

Čte Martin Čevora.

Natočeno 2020. Vydalo Čti mi!, květen 2020 (MP3, celková délka 7 hodin 30 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.:  Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota je recept na to, jak přežít ve světě, kde i život jenom přežívá. Mýlil se a do cesty mu vstoupila dívka.

MARTIN ŠTEFKO
Martin Štefko se narodil v roce 1986 v Českém Krumlově a zhruba od svých patnácti let se ve volném čase věnuje beletristické tvorbě. Nejprve doma v knihovně objevil foglarovky, ale na střední škole se v knihovně setkal s takovými autory, jako jsou Frank Herbert, Stephen King, Brian Lumley nebo P. K. Dick. Fantastická literatura mu učarovala a ve své tvorbě se zaměřuje na různé formy hororu, thrilleru, sci-fi a fantasy. Není žánrově vyhrazený, v některých případech se mu – hlavně v poslední době – daří dokonce od fantastických prvků ve své tvorbě upustit

V roce 2014 si splnil sen, když vydal knihu Mrtví kráčí po zemi, která se stala jeho románovou prvotinou. Od té chvíle věděl, že chce vydávat knihy, nejen vlastní, ale i knihy dalších autorů. Daří se mu to pod hlavičkou nakladatelství Golden Dog. Kromě psaní jsou pak jeho zálibami film, knihy a komiksy.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)