Hodinky od Ašera (2020)

Audiokniha Hodinky od Ašera  - autor Zuzana Dostálová   - interpret Zdeňka Žádníková VolencováZuzana Dostálová. Kompletní audiokniha. Režie Jakub Tabery.

Čte Zdeňka Žádníková Volencová.

Natočeno 2020. Vydala Audiotéka, Bookmedia, červenec 2020 (MP3, celková délka 12 hodin 41 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda. Přestože pokračují každý svojí cestou, osud je svede zpátky k sobě. Touží po rodině, zázemí a smysluplné práci. Seberou odvahu a rozhodnou se zariskovat. Založí si rodinnou firmu. Tuší ale, jaké překážky spojené s podnikáním budou muset okusit? Jak je složité se v dnešní době vypořádat s nástrahami byrokracie a zákony?

Vyčerpání, ale šťastni otvírají vytoužený obchod. Spokojený zákazník je jim největší odměnou. A když se někdy nedaří, stále je tu víra, že bude líp. Věděl to i starý Ašer, židovský hodinář z Letné, bez jehož pradávných hodinek by Karel s Helenou ztratili naději.

ZUZANA DOSTÁLOVÁ
Vystudovala Pražskou konzervatoř a JAMU, obor violoncello. Literárně debutovala novelou Proč všichni odcházejí v roce 2016. V roce 2020 vychází její nová kniha Soběstačný.

ZDEŇKA ŽÁDNÍKOVÁ
Narodila se v Ústí nad Orlicí, vystudovala gymnázium v Hradci králové a poté Katedru alternativního a loutkového divadla DAMU – obor herectví. Koncem studia přešla s celým ročníkem do Dejvického divadla v Praze, kde hraje dodnes (např. v inscenacích Vzkříšení, Teremin, Zimní pohádka). Příležitostně se objevuje na televizní obrazovce a ve filmu: Lékárníkovic holka, seriály Rodinná pouta / Velmi křehké vztahy/, Ať žijí rytíři!, Fourteens, televizní pohádky.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)