Finita la komédia (2020)

Finita la komédia (audiokniha)Ján Mikuš, Stano Šofčík. Kompletní audiokniha. Mistr zvuku M. Petráš.

Natočeno 2020.  V přípravě.

Pozn.:  Audiokniha je autorský projekt scenáristu, režiséra J. Mikuša, herca S. Štofčíka a majstra zvuku M. Petráša, ktorí sa v čase pandémie rozhodli pripraviť pre deti a ich rodičov zábavný seriál v ktorom si zahrajú takmer dvadsať postáv. Detektívka je hlavne radosťou myslenia a audiokniha učí počúvaniu. Umenie počuť je často to čo nám a našim deťom chýba a preto neváhajte a vstúpte!

V časoch karantén doľahol na mňa smútok a depresia, a tak som si povedal, že je nutné hľadať a znovu objaviť ten vzácny klenot života – humor! Začal som písať detektívny scenár, v ktorom vystupujú zvieratá. Ozval som som sa môjmu priateľovi Stankovi a on prejavil to zásadné – nadšenie! Keď sme začali nahrávať, v tajných priestoroch pivníc, mal som napísaný iba prvý diel, potom druhý a potom som si povedal, že by bolo dobré vedieť, ako príbeh dopadne. Na začiatku som sa snažil do príbehu zakomponovať zaujímavé informácie z ríše zvierat no najmä vybudovať peknú fabulu detektívky, kde by bystré deti mohli samé hádať, kto je vrah, no najmä aký mal motív!
Ján Mikuš

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)