Konec (2021)

Audiokniha Konec  - autor Mats Strandberg   - interpret více hercůMats Strandberg. Kompletní audiokniha. Překlad Helena Matocha.  Hudba Michal Sedláček. Režie Vladan Hýl.

Čte Jakub Burýšek a Sára Erlebachová.

Natočeno 2021. Vydalo Ova Audio, únor 2021 (MP3, celková délka 11 hodin 54 minut). Ukázka k poslechu  zde.

Pozn.: Sci-fi příběh od švédského autora Matse Strandberga. Mrazivý young adult román odehrávající se v posledních dnech před koncem světa.

Konec světa přijde za pár týdnů, jak naložíš se svým časem? K Zemi se řítí obří kometa Foxworth a lidstvo se dozvědělo přesné datum svého konce.  Co si počít se zbytkem svého života? S touto otázkou se potýkají hlavní hrdinové úspěšného mrazivého románu Konec švédského spisovatele Matse Stranberga.

Dny plynou jeden za druhým, jako by se nic nedělo, pomalu přitom ale směřují k definitivnímu konci. Osudy Simona a Lucindy spojí tragédie, se kterou se musí vypořádat a která postupně přerůstá v jejich společnou posedlost. Podaří se jim získat vytoužené odpovědi? Dokáží najít smysl života, který se už počítá už jen na dny a hodiny? Nebe zbělá a oceány se vypaří 16. září, přesně ve 4.12 ráno…

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)