Pozdravy záhrobí (2021)

Veronika Fiedlerová. Kompletní audiokniha.

Čte Otakar Sovina.

Natočeno 2021. Vydalo Čti mi!, listopad 2021 (MP3, celková délka 10 hod. 52 min.).

Pozn.:  Pracovní náplní Benedikta Klausnera je odhalovat pojistné podvodníky. K jejich dopadení používá neobvyklé metody – vidí do minulosti a rozmlouvá se záhrobím. Své schopnosti úspěšně tají až do chvíle, kdy podnikatel Mlynář zabije svou dobře pojištěnou manželku. Usvědčení vraha pak přestává být otázkou peněz a stává se pro Benedikta osobní záležitostí.

Veronika Fiedlerová vystudovala žurnalistiku a mediální studia na UPOL, poté pracovala v PR a marketingu. Své první literární pokusy publikovala pod dívčím jménem v Pevnosti, někdejších Drakobijcích, sborníku Imladris či Ikarii. Ke psaní se vrátila po mnohaleté tvůrčí pauze. Comeback odstartovalo vítězství v soutěži Vidoucí 2017 s povídkou Kozlí pramen. V témže roce získala titul Lady řádu fantasy za povídku CAVE LUPUM. V roce 2018 vyšel její Benediktův běžný případ ve sborníku Mlok. Povídka Prázdná houpačka, oceněná druhým místem v soutěži O krvavý brk 2018, vyšla v hororovém magazínu Howard č. 29.
Rozhovor s Veronikou najdete zde.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)