Podzimní boogie-woogie (2022)

Jan Švancara. Kompletní audiokniha. Detektivní román.

Čte Vojtěch Hamerský.

Natočeno 2022. Vydalo Čti mi! v roce 2022 (MP3, celková délka 5 hod. 43 min.). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Podzimní boogie woogie je detektivní příběh, který ve svižném rytmu nočního života v moravské metropoli rozvíjí zápletku, jež sahá daleko za hranice města. Zkrachovalý provinční detektiv se dostane k případu, který je na první pohled nad jeho síly. Osobní čest mu ale nedovolí nechat v nesnázích bezbrannou mladou ženu, a proto se pustí do rozplétání tajemství, které sahá do historie a přivádí na scénu mocné nepřátele. Podzimní boogie woogie je kniha pro všechny, kteří mají rádi klasickou detektivku, v níž se tajemství potkává s humorem. (anotace)

Autor bydlí, pracuje a píše v Brně. Má čtyři děti a jednu ženu. Vystudoval politologii a živí se jako analytik. Když mu bylo šestnáct, myslel si, že bude básník, co píše neutěšenou a rozervanou lyriku. Naštěstí vše psal tajným písmem. Postupem času mu došlo, že neutěšených lidí je na světě až moc. Proto začal psát spíš tak, aby někoho potěšil nebo rozesmál.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)