Pro oči nevidím (2023)

Marie Horová. Kompletní audiokniha. Režie Ondřej Černý.

Čte Petr Štěpán.

Natočeno 2023. Vydala Audiotéka – MOBA, srpen 2023 (MP3, celková délka 7 hodin 39 minut). Ukázka k poslechu zde.

Série Martin Stein #1

Pozn.: Psychologa Martina Steina jednoho dne navštíví jeho přítelkyně, se kterou se již řadu let neviděl, a požádá ho, aby jí pomohl nalézt desetiletého syna, který se ztratil. Všichni, včetně policie, jsou přesvědčeni o tom, že chlapec již nežije, ale jeho matka se s tím odmítá smířit a stále ho hledá. Martin se proto obrátí na svou známou, která pracuje u kriminální policie. Díky ní je vtažen do ještě temnějšího případu série brutálních vražd žen. Ocitá se tak najednou mezi dvěma případy, které mají jedno společné – nikdo nic neviděl. (anotace)

PETR ŠTĚPÁN
Petr Štěpán je český herec a dabér. V letech 1992–1996 vystudoval činoherní herectví na brněnské JAMU. Po několika rolích mu Stanislav Moša nabídl stálé angažmá v Městském divadle Brno. Hostoval také na jevišti Divadla pod Palmovkou v Praze v inscenacích Gazdina roba a Přelet nad kukaččím hnízdem. V televizi vystupoval v seriálech Ošklivka Katka, Ordinace v růžové zahradě 2 a Cesty domů. Je čestným držitelem Ceny Thálie.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)