Nic nebude jako dřív (2023)

Karin Slaughter. Kompletní audiokniha. Překlad Hana Čapková. Režie Natália Deáková.

Čte Jan Holík.

Natočeno 2023. Vydal OneHotBook v roce 2023 (MP3, katalogové č. AK681;
EAN 8594169486819; celková délka nahrávky 13 hodin 14 minut). Ukázka k poslechu zde.

Série: Will Trent #2

Pozn.: Zlo má ďábelskou podobu…

Abigail Campanová, zámožná matka sedmnáctileté dcery, přijíždí domů dřív, než měla v plánu. Dveře nachází odemčené a jedno z oken rozbité. Vyděšená spěchá k dceřinu pokoji a už na chodbě ji čeká hrůzný výjev: nad bezvládnou krvácející Emmou se tyčí muž s nožem v ruce. Abigail neváhá a vrací vetřelci úder, přitom myslí jen na dceru a na to, že jí z obličeje zbyla krvavá břečka. Záhy zjistí, že se katastrofálně mýlila. Od toho dne její život připomíná noční můru: nic už nebude jako dřív.

Na vyšetřování případu pracuje nesourodá dvojice – dyslektický zvláštní agent Will Trent, frustrovaný tajnůstkářstvím a manipulacemi nadřízené Amandy Wagnerové, a detektiv Faith Mitchellová, jež kolegu Trenta otevřeně nesnáší. Osobní antipatie však musí jít stranou, neboť nelítostní pachatelé se skrývají pod maskami nevinnosti a v sázce je život nezletilé dívky.

Druhý díl podmanivé kriminální série s Willem Trentem zavádí čtenáře do jedné z nejbohatších čtvrtí v Atlantě: na exkluzivní soukromou školu, kde nic není takové, jak se zdá být.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)