Amari a Noční bratři (2024)

B. B. Alston. Kompletní audiokniha. Překlad Anna Formánková. Režie Miloš Vrána.

Čte Kateřina Peřinová.

Natočeno 2024. Vydala JOTA a Audiotéka v roce 2024 (MP3, celková délka 13 hodin 9 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Fantasy, kterou si zamilujete! Epické dobrodružství vynalézavé hrdinky Amari Petersové, dívky s nelegální magickou schopností, je konečně tady!

Objevte nadpřirozený svět plný kouzel, zkoušek, nebezpečí, dobrodružství a bytostí, které vás překvapí. Quinton Peters byl obrovskou nadějí vyloučené lokality Rosewood City, dostal totiž plné stipendium na dvě z nejlepších univerzit USA. Když ale tajemně zmizí, jeho malá dvanáctiletá sestra Amari nedokáže pochopit, proč kolem toho není větší haló.

Proč o něm není ve všech novinách? A proč policie automaticky předpokládá, že byl zapletený do něčeho nelegálního? (anotace)

B. B. Alston žije v Lexingtonu v Jižní Karolíně. Amari a Noční bratři je jeho debutovým románem pro děti, který se stal jedním z nejprodávanějších knih The New York Times. Jeho tituly byly publikovány ve více než 30 zemích a získaly řadu ocenění, byl například jmenován celkovým vítězem Barnes & Noble Children’s a YA Book Awards. Když zrovna nepíše, můžete ho zastihnout, jak se cpe sladkostmi nebo prozkoumává venkovské polní cesty a snaží se zjistit, kam vedou.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)