Tráva (2024)

Anya Martin. Kompletní audiokniha. Překlad Roman Tilcer. Předmluva Gwendolyn Kiste. Obálka Jeanne D´Angelo.

Čte Marie-Luisa Purkrábková.

Natočeno 2024. Vydala Medusa, červen 2024 (MP3). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.:  Svého bývalého manžela Sheila už nikdy nechtěla vidět, takže ji nemile překvapilo, když se zřítil s letadlem do močálů na jihu Georgie a musela ho jít identifikovat. Ještě více ji překvapilo, co si s sebou přivezla z márnice.

Anya Martin přispěla povídkami do mnoha zahraničních antologií a Tráva se pak stala její první samostatnou publikací. Čeká vás skutečně zvláštní příběh o prapodivné bažinné lásce, ztrátě, sexu a smrti.  (anotace)

Anya Martin dosud publikovala povídkovou sbírku Sleeping With the Monster a v limitovaném vydání novelu Tráva a divadelní hru Passage to the Dreamtime. Její příběhy se objevily například v antologiích Cthulhu Fhtagn!, Resonator: New Lovecraftian Tales from Beyond, Cassilda’s Song: Tales Inspired by Robert W. Chambers’ King in Yellow Mythos, Eternal Frankenstein, Splatterpunks II: Over the Edge a Giallo Fantastique a Womanthology: Heroic. V časopise A2 jí vyšla povídka Sedmilhář. Píše blog ATLRetro, spolu se Scottem Nicolayem produkuje pro server This Is Horror podcast The Outer Dark zaměřený na rozhovory se současnými autory weirdu a spekulativní fikce a pořádá rovněž stejnojmenné sympozium.

Je odkojená pořadem Friday Night Frights, odjakživa fandí monstrům a lituje, že se nevěnuje tomu, po čem toužila jako malá – vykopávkám dinosaurů. Poslouchá punk rock, hojně to prokládá funkem a experimentálním jazzem, vaří nebezpečně pálivé kari a ráda tráví čas se psy. Je napůl Finka, ze Smith College si odnesla titul z antropologie a živí se jako novinářka. Má webovou stránku www.anyamartin.com a na Twitteru působí jako @Anya99.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)