Ani minuta ticha (2024)

Ema Labudová. Kompletní audiokniha. Režie Marek Štifter. Zvuk, střih a mastering studio ArtDOG. Hudba Marek Štifter. Grafiku podle knižní předlohy adaptovala Jana Rybová. Produkce Marek Štifter. Supervize Kateřina Višinská.

Čte Anna Kameníková.

Natočeno 2024 (studio ArtDog). Vydala Euromedia Group, a. s. – Odeon, září 2024 (MP3, EAN 8596434018350; celková délka 6 hod. 16 min.). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Mladá vypravěčka Irena přivádí čtenáře do společenství jejích free kamarádů a kamarádek, tu méně, tu více rebelských, někdy více, jindy méně ztracených, někdy dokonce i doslova pohřešovaných. Večírky, pusté pařby, kalení a nekonečné jízdy do svítání – bezbřehé užívání si života jakoby vystřižené z frenetického, rychlopalně prostříhaného seriálu pro mladé dospělé; skrze hrdinčina požitkářství však prosvítá stále palčivější poznání, že nekonečná party – s občasnou rutinou jakýchsi nesmyslných zaměstnání – je jen náplast na bolest, existenciální tíseň a neukotvenost, totální samotu uprostřed společenského cvrkotu. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)