Pohádky Arturovi (2002)

Tvůrci nezjištěni.

Čte Iveta Bartošová.

Natočeno 2002. Vydalo nakladatelství Fonia 25. 11. 2002 (1 CD, 74 min.).

Obsah:  1. Úvod – 2. O Dubáčkovi a víle Kapičce – 3. O Honzovi a zlaté husičce – 4. O princi kocourovi – 5. O královně Maceše – 6. O dvou bratrech – 7. O líném Vaškovi – 8. O králi Popletovi – 9. O černém ženichovi – 10. Čert a sedlák – 11. O muzikantovi – 12. Sedm jednou ranou.

Pozn.: Populární zpěvačka tentokrát v nahrávacím studiu nenatáčela písničky, ale vyprávěla pohádky! Iveta Bartošová vybrala klasické i méně známé pohádky, které vypráví svému synovi Arturovi.

„Ahoj. Jmenuji se Artur a tahleta deska je moje. Moje maminka mi ji natočila, protože jsem byl letos celý rok moc hodný. Já totiž vůbec nezlobím. Poslechnu na slovo. Mně stačí říct jenom jednou: Artíku, netahej tu kočku za ocásek a já ji hned pustím. Třeba Veronika od sousedů by ji klidně za ocásek tahala dál. Já ne, já hned poslechnu. Taky sním všechno, co mi maminka uvaří. A nic nenechám, jiné děti se v tom třeba rejpou a ještě nechaj. Já sním všechno a někdy si ještě přidám. A vůbec se nehádám, když mi maminka řekne, že mám jít spát, tedy pokud je už tma. Za světla bych spát nešel, ani kdyby měla maminka doma návštěvu. Ale když je tma, rozsvítíme si malou lampičku, maminka si ke mně vleze pod peřinu a čte mi pohádky. Jestli chcete, může klidně číst i vám. Pokud budete tak hodní jako jsem já, tak vám možná vaše maminka koupí tohleto cédéčko. A jestli chcete, můžete mi i napsat. Když chci, tak už umím i číst. Ahoj Váš Artur“

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)