Trafika s Filipem Titlbachem a Bé Hà Nguyen: Odložte brčka a svažte Klause (2021)

Jak by řešil odchod hosta z rozhovoru moderátor Filip Titlbach? A co influencerku Bé Hà Nguyen přitahuje na kryptoměnách? Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Natočeno 2021. Webová premiéra 13. 6. 2021 (Seznam Zprávy, 9.00 h.; 33 min.).

Lit.: Sulimenko, Konstantin: Trafika s Filipem Titlbachem a Bé Hà Nguyen: Odložte brčka a svažte Klause. In web Seznam Zprávy, 13. 6. 2021 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Influencerka Bé Hà Nguyen a novinář Deníku N Filip Titlbach byli hosty dalšího dílu podcastu Trafika, ve kterém každou neděli zjišťujeme, jak tenká je hranice mezi vážnými, bizarními a zcela smyšlenými událostmi uplynulého týdne.

V novém díle samozřejmě nemůže chybět nejzásadnější zpráva týdne – Václav Klaus poprvé nakupoval v Kauflandu a nebyla to pro něj zrovna příjemná zkušenost. „Bylo to velké zklamání Institutu Václava Klause,“ přikyvuje Filip Titlbach na otázku, proč je podle exprezidenta tento řetězec supermarketů šílený.

A když už přišla řeč na bývalého prezidenta, rozebrali jsme i jeho rozhovor pro Český rozhlas, lépe řečeno útěk z něj. Co má moderátor udělat, když takový host odchází? „Já bych ho svázala,“ říká nevzrušeně Bé Hà Nguyen, která má na rozdíl od veřejnoprávních médiích větší prostor k moderátorské kreativitě. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)