Šťastný podcast – Kandidáti vytáhli Havla. A my drsnou pravdu o Královci (2022)

Šťastný podcast se podíval mimo jiné na to, který z prezidentských kandidátů ještě nestihl zneužít odkaz Václava Havla. Připravili Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko a tým Šťastného pondělí.

Účinkují Jindřich Šídlo, scenárista Konstantin Sulimenko, producent Ondřej Lasák a docentka Instagramu Tereza Povolná.

Natočeno 2022. Webová premiéra 10. 10. 2022 (Seznam Zprávy, 17:00 h.; 44 min.).

Lit.: Sulimenko, Konstantin – Šídlo, Jindřich: Šťastný podcast: Zneužívání Havla a děsivá pravda o Královci. In web Seznam Zprávy, 10. 10. 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Kdo nenajde souvislost s Václavem Havlem, nemůže být prezidentem. Tímto pravidlem se v den narozenin bývalého prezidenta řídili téměř všichni prezidentští kandidáti na svých sociálních sítích. Téma pro Šťastný podcast.

Zatímco bývalý šéf politického odboru Hradu Pavel Fischer to má jednoduché, jiní kandidáti museli začít být kreativnější.

„Petr Pavel to vymyslel tak, že dal na sociální sítě fotku s popiskem Vzpomínáme přímo na vaší domovské scéně, pane prezidente. Bylo mi ctí vystoupit v Činoherním klubu zrovna v den vašich narozenin. Jinými slovy Petr Pavel jednou byl na stejném místě jako Václav Havel, a možná proto by byl skvělým prezidentem,“ glosuje producent Ondřej Lasák v aktuálním díle Šťastného podcastu. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)