Šťastný podcast – Vaše děti, váš problém. Krize školství nekončí (2023)

Šťastný podcast se tentokrát zaměřuje na krizi českého školství. Připravili Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Tereza Povolná a Ondřej Lasák.

Natočeno 2023. Webová premiéra 29. 5. 2023 (Seznam Zprávy, 18:45 h.; 46 min.).

Lit.: anonym: Šťastný podcast: Proč tolik rodily? Maminky komplikují Bekovi práci. In web Seznam Zprávy, 29. 5. 2023 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jakými problémy trpí naše školství? A proč ho může zachránit Trikolora? To vám řekne aktuální Šťastný podcast ve složení Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Tereza Povolná a Ondřej Lasák.

Letošní absolventi základních škol mají problém – míst na středních je pro ně málo, a tak mají i někteří velmi schopní žáci problém dostat se na dobrou školu. A někdy dokonce vůbec dostat se na jakoukoliv školu.

Potíž je v tom, že zatímco kapacity středních škol jsou přibližně podobné jako v jiných letech, dětí je víc. A tak přichází na řadu otázka: Kdo to způsobil?! (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)