Vlevo dole – Reportáž: „Dělej, hajzle, vole!“ (2024)

Podcast připravili Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší.

Natočeno 2024. Webová premiéra 19. 6. 2024 (Seznam Zprávy, 12:00 h.; 40 min.).

Lit.: Stuchlíková, Lucie – Dolejší, Václav: „S ODS spolu zůstáváme kvůli dětem.“ Vlevo dole vyrazilo za Novotným do Řeporyjí. In web Seznam Zprávy, 19. 6. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Obyvatelé městské části Praha-Řeporyje se nemohou shodnout, jestli je jejich starosta Pavel Novotný spíš hrdina, nebo ostuda. Někdo ho chválí, někdo mu nadává a někdo na půl cesty říká, že je spíš přínos „navzdory“ tomu, jak se chová.

Autoři podcastu Vlevo dole vyjeli do pražských Řeporyjí pátrat po jedné politické záhadě. A sice proč ODS Pavla Novotného, který je čím dál tím víc utržený ze řetězu, ještě nevyhodila.

„Zdá se mi, že si ho nechávají ze dvou důvodů. Jednak je to nějaký jejich marketingový rádce, kterému naslouchají. A za ty roky bych řekl, že toho musí hodně vědět – o financování, kdo komu co dluží, co kdo kde udělal. Takže si ho možná ani nemůžou dovolit vyhodit,“ myslí si Václav Dolejší. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)