Podcast Reportéra – Marek Huňát aka Mardoša (2024)

Připravil Tomáš Poláček.

Hovoří Mardoša.

Natočeno 2024. Webová premiéra 6. 9. 2024 (Reportér Magazín, 96 min.).

Lit.:  Poláček, Tomáš: Režisér hledal drama, jenže já jsem militantně nekonfliktní, říká Mardoša z Tata Bojs. In web Reportér Magazín, 6. 9. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Padesátiletý Mardoša je na české hudební scéně výjimečným zjevem. Nejde jen o to, že se spolužákem Milanem Caisem začali pod jménem Tata Bojs koncertovat jako čtrnáctiletí hoši a vydrželi dodnes, jde i o jeho „rychlošípáckou“ povahu.

V podcastu Host Reportéra krčí Mardoša rameny: „Když o nás točil režisér Marek Najbrt celovečerní dokument, snažil se do něj dostat nějaké větší drama, ale marně. Já jsem bohužel pro něj snad až militantně nekonfliktní. S Bublajsem (tak Mardoša říká Milanu Caisovi) jsme za těch šestatřicet let v kapele občas měli na něco jiné názory, ale nebylo třeba, abychom se kvůli tomu hlasitěji hádali.“

Vztah Mardoši s Caisem je unikátní, což lze demonstrovat na faktu, že se před pár dny vrátili ze společné dovolené na Korsice. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)