Sféry – Nový iPhone, staré otázky. Je Apple ještě inovativní? (2024)

Nová řada telefonů je podle výrobce speciálně navržená pro využívání umělé inteligence. Proč jsou nové iPhony už trochu nuda? Podcast připravil Vítek Svoboda.

Hovoří vědecký redaktor Petr Koubský.

Natočeno 2024. Webová premiéra 17. září 2024 (Deník N, 13:39 h.; 74 min.).

Lit.: Svoboda, Vítek – Koubský, Petr – Horník, Ondřej: Sféry: Nový iPhone, staré otázky. Je Apple ještě inovativní? In web Deník N, 17. 9. 2024 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Apple představil jako každý podzim nová zařízení. iPhony jsou teď zářivě růžové, mají nové tlačítko-netlačítko a výkonnější vnitřnosti. Na hlavního tahouna, applovskou umělou inteligenci, si ovšem budeme muset počkat nejen v Evropské unii, ale i ve Spojených státech. Proč Apple nestíhá vydávat funkce, které slíbil? Táhne pořád inovace v technologickém světě? A proč už jsou jeho konference tak trochu nuda? Petr Koubský a Vítek Svoboda rozebírají jablečné novinky i budoucnost Applu v nové epizodě podcastu Sféry. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)