Slepá spravedlnost – Lucie Hrdá (2024)

Podcast připravili Petr Toman a Šimon Toman.

Hovoří advokátka Lucie Hrdá.

Webová premiéra 16. 9. 2024 (YouTube, 54 min.).

Lit.: anonym: Slepá spravedlnost – Lucie Hrdá – S aktivismem končím. Obhajovat budu nadále všechny, co přijdou. In YouTube, 16. 9. 2024 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Lucie Hrdá je jednou z nejvýraznějších advokátek a aktivistek za práva obětí domácího a sexualizovaného násilí. Nyní se stala předmětem mediálního zájmu. Některá média poukázala na střet její role aktivistky s rolí obhájce. Jsou obě role slučitelné, nebo je její veřejné vystupování pokrytectvím?

Představte si, že se probouzíte a zjistíte, že celý váš život je najednou předmětem trestního řízení. Vaše svoboda, vaše reputace, dokonce i vaše rodinné vztahy visí na vlásku rozhodnutí, které padne v soudní síni. Nyní si představte, že máte možnost nahlédnout do hlubin těchto příběhů, slyšet je přímo od těch, kteří je prožili. To je přesně to, co vám nabízíme v podcastu Slepá spravedlnost. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)