Rozhovor s ukázkami: Jaroslav Štěpaník – Od andělů k žízni (2014)

Připravila Alena Blažejovská.

Hovoří Jaroslav Štěpaník. V záznamu účinkují Lukáš Karásek, Filip Teller, Agáta Kryštůfková a Kristýna Hulcová. Hudební doprovod obstarala Lenka Císařová.

Připravilo Brno v roce 2014. Premiéra 22. 3. 2014 v rámci pořadu Zelný rynk (ČRo Brno, 18:00 – 19:00 h.).

Lit.: Blažejovská, Alena: Rozhovor s ukázkami: Jaroslav Štěpaník – Od andělů k žízni. In web ČRo Brno, březen 2014 (anotace). – Cit.: V Zelném rynku se tentokrát vydáme do Divadla Krajiny, které hraje v tzv. Paláci Prigl na Křížové ulici na Starém Brně.  Jaroslav Tuček zde se studenty Divadelní fakulty JAMU uvedl scénické čtení z nové knihy psychologa, publicisty a spisovatele Jaroslava Štěpaníka, jehož na scéně zastoupil. 

Dále účinkovali Lukáš Karásek, Filip Teller, Agáta Kryštůfková a Kristýna Hulcová. Hudební doprovod obstarala Lenka Císařová. 

Kromě ukázek z příjemného večera pro vás Alena Blažejovská natočila také rozhovor s Jaroslavem Štěpaníkem – a to nejenom o knize Od andělů k žízni, ale také o jeho předchozích knihách Vyprávění brněnského draka a Neobyčejné Brno. 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)