Skryté poselství země (2014)

Stanislav Motl. Dávné příběhy a nová svědectví Stanislava Motla. Technická spolupráce Jitka Borkovcová. Mistr zvuku Tomáš Gsölhoffer. Spolupracovali Libor Vacek, Zdena Fléglová a Bronislava Janečková. Spolupráce na scénáři, režie Vlado Príkazský.

Účinkují Stanislav Motl, léčitel Štěpán Dostál a geofyzik Eduard Boháč.

Natočeno v Českém rozhlase v roce 2014 (28 min.). Premiéra 9. 11. 2014 v cyklu Stopy, fakta, tajemství … č. 208 (ČRo 2 Praha, 10:30-11:00). Repríza 9. 8. 2015 (ČRo 2 Praha, 10:03 h).

Pozn.: Existují na Zemi dračí žíly? Neboli geopatogenní zóny? Máme se bát míst, spjatých s nemocemi a dokonce třeba i se smrtí? Mohou mít dejme tomu tektonické poruchy naší planety neblahý vliv na lidský organismus? Ne zrovna málo lidí tvrdí, že tomu tak je. Oficiální věda ale tvrdí opak. Obě strany mají své názory, své argumenty. Ovšem celé téma – byť na první pohled odborné – je plné neobjasněných záhad. Záhad někdy až mysteriózních, které čím dál více vzrušují lidi po celém světě. (anotace ČRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)