Third Coast Filmless Festival, Chicago (2016)

Eva Nachmilnerová. Mezinárodní festival zvukové tvorby Third Coast International Audio festival v Chicagu – dva dny nabité poslechy a workshopy. Pořadem provází Eva Nachmilnerová. Zvukový mistr Roman Špála. V pořadu zazní záznamy z workshopů těchto autorů: Ann Heppermannová, Martin Johnson, Johanna Zorn, Sean Cole a Alix Spiegel.

Natočeno 2016. Premiéra 5. 10. 2016 (ČRo 3 Vltava, 21:45 h.) v cyklu Radiodokument.

Pozn.: Setkání posluchačů, začínajících autorů i hvězd amerického podcastu bylo nabité poslechy, workshopy a rozhovory s rozhlasovými tvůrci. V rámci něho se podíváme do Spojených států, konkrétně do Chicaga, na víkend, který před rokem pořádal Mezinárodní festival zvukové tvorby, The Third Coast International Audio festival. Tři dny nabité poslechy a workshopy navštívila Eva Nachmilnerová a v jejím dokumentu, nazvaném „Filmless Festival, Chicago“, se budete moci seznámit s některými z předních amerických autorů, kteří se zabývají zvukovou tvorbou. Dozvíte se tipy, jak správně vést rozhovor, co stojí za to si poslechnout z amerických podcastů anebo kam se vyvíjí rozhlasová hra.

K poslechu na stránce http://www.thirdcoastfestival.org/.

 

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)