A je tu pátek 1/? (2017)

Hodina plná zajímavého povídání, písniček a soutěží.

1. A je tu pátek. V pátečním Klubu Rádia Junior se na vás těší moderátor Roman Víšek se svými zajímavými hosty, pozvánkami a soutěžemi. S Marcelou Uhlíkovou si bude povídat o hrách, které předcházely těm počítačovým. Chybět nebude ani pravidelná rubrika Knižní záložka, v které Jana Klusáková představí nové dětské knihy. Připraven bude i skřítek Hajaja s pohádkou O pyšném Archibaldovi. A těšíme se, že nám během vysílání zavoláte na bezplatnou dětskou telefonní linku 800199199.

Natočeno 2017. Premiéra 27. 1. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

2. V pátečním Klubu Rádia Junior se na vás těší moderátor Roman Víšek. Jeho hostem bude Zdeněk Ležák, spisovatel a šéfredaktor tvořivého časopisu pro děti „ábíčko“. Chybět nebude ani pravidelná rubrika Knižní záložka, v které Jana Klusáková představí nové dětské knihy. Připraven bude i skřítek Hajaja s pohádkou Ríša. Nalaďte a poslechněte si Klub Rádia Junior v sedm večer.

Natočeno 2017. Premiéra 10. 2. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

Hodina plná zajímavého povídání, písniček a soutěží.  Možná jste během léta neměli moc času na sledování novinek v oblasti her, počítačů, nových objevů v přírodě a dalších věcí světa kolem nás. Právě o nich bude řeč v pátečním Klubu Rádia Junior s hostem Zdeňkem Ležákem. Nebude chybět pravidelná rubrika Knižní záložka, v které vám Jana Klusáková představí nové dětské knihy a ani pohádka Protivná žížala od skřítka Hajaji. Na slyšenou v 19 hodin s moderátorem Romanem Víškem.

Natočeno 2017. Premiéra 15. 9. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h) v cyklu Klub Rádia Junior.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)